Miten pääsen mukaan kelataksi.com -sivuille title shape

Oletko taksiyrittäjä ja haluaisit yhteystietosi kelataksi.com -sivustolle? kelataksi.com on osa Aittakoodi Oy:n toteuttamia ja ylläpitämiä taksi- ja bussialan verkkopalveluja. Taksiyrittäjille on oma verkkopalvelunsa SynergyBus®, jonne tulee taksikyytien tarjouspyyntöjä sekä ennakkotilauksia ympäri Suomen.

Mukaan kelataksi.com listaukseen pääsee helposti liittymällä SynergyBus -palveluun. Voit jättää SynergyBus -sivujen kautta yhteydenottopyynnön ja myyjämme ottaa sinuun yhteyttä. Merkitse kampanjakoodi taksinumerot ja saat ensimmäisen viikon palvelussa ilmaiseksi.

SynergyBusissa pääset vastaanottamaan kaiken kokoisia taksiajojen tarjouspyyntöjä, joita jätetään Tilaataksi.fi ja Tilausajot.net -palveluissa. Voit tehdä tarjouksia itsellesi sopiviin tarjouspyyntöihin, omilla ehdoillasi. Lisäksi palvelussa saa oman yritysesittelysivun sekä monipuolisia työkaluja tehostamaan omaa liiketoimintaa. Tutustu lisää SynergyBusiin sekä palvelun tunnuslukuihin esittelysivulla.

kelataksi.com sivustolla on vuosittain noin 120 000 sivukäyntiä, jotka koostuvat potentiaalisista taksiasiakkaista, jotka ovat etsimässä taksien yhteystietoja. Sivustolla käydään ahkerasti ympäri vuoden, mutta perinteiset piikit näkyvät viikonloppujen sekä juhlapyhien, kuten juhannuksen ja uudenvuoden ympärillä. Sivuston suosituimpia paikkakuntia ovat taksi Helsinki, taksi Tampere, taksi Turku ja taksi Oulu. Sivustolla taksiyritys saa mukavan lisänäkyvyyden ja SynergyBus -palvelussa lisänäkyvyyttä tuo hakukoneissa hyvin näkyvä yritysesittelysivu.

kelataksi.com faktoja:

  • Lähes 120 000 sivukäyntiä vuodessa
  • Kävijöitä vuodessa lähes 90 000
  • Palvelu julkaistu 2012
  • Maan selkein taksinumeropalvelu, joka kattaa koko Suomen

Liity mukaan