Kuljetus ryhmälle - tilausajo bussilla, tilataksilla ja linja-autolla title shape

Kun taksi tai tilataksi on liian pieni ajoneuvo hoitamaan ryhmän kuljetusta, kannattaa valita tilausajo bussilla tai minibussilla. Tällöin oikea paikka tilausajon hoitamiseen mahdollisimman helposti ja vaivattomasti on Suomen suosituin tilausajosivusto Tilausajot.net.

Tilausajot.netin käyttö on näin yksinkertaista:

  1. Täytä maksuton tarjouspyyntölomake tulevasta kuljetustarpeesta Tilausajot.netin etusivulla ja lähetä se. Saat samalla tunnukset palveluun, jonne pääset jatkossa kirjautumaan sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  2. Odota tarjouksia, jotka saat palveluun tunnuksellesi. Saat jokaisesta uudesta tarjouksesta myös ilmoituksen sähköpostiisi.
  3. Kun sopiva tarjous tulee vastaan, voit tehdä valinnan kirjautuneena palveluun. Voit ennen valintaa myös vertailla saatuja tarjouksia sekä tarjouksen tehneiden kuljetusyritysten saamia arvosteluja.
  4. Kun olet tehnyt valinnan palvelussa, kyseinen kuljetusyhtiö vahvistaa ajon.
  5. Nauti tilausajostasi!
  6. Tilausajon jälkeen arvostele miten tilausajo sujui.

Tilausajot.netillä on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä aina yksityishenkilöistä yrityksiin, yhdistyksiin sekä urheiluseuroihin. Palvelun käyttäjistä yli 90 % suosittelisi palvelua ystävilleen.

Tilausajot.netiin luottavat mm. LähiTapiola, Martat, Oulun Yliopisto sekä sadat muut yritykset ja yhdistykset. Palvelun avulla on kuljetettu jo yli miljoona matkustajaa!

Taksien kilpailutukseen palvelee Tilausajot.netin sisarsivusto Tilaataksi.fi, jonka käyttö on yhtä helppoa ja mutkatonta. Tarjouspyyntö sisään, tarjouksien vastaanotto, tarjouksen valinta ja matkaan! Tilaataksi.fi-palvelua käyttämällä ei myöskään tarvitse maksaa ennakkotilausmaksua.