Mikä on Kelataksi.com? title shape

Kelataksi.com on valtakunnallinen hakusivusto, josta löytyy puhelinnumerot Kela-takseille sekä taksikeskuksiin, jotka välittävät Kela-tuettuja kuljetuksia. Helpon haun avulla kelataksit löytyvät maakuntakohtaisesti koko Suomen alueelta. Lisäksi palvelusta löytyy ohjeet kelataksin tilaukseen.

Kela-tuetun kelataksin, eli korvausta taksimatkasta voi saada terveydentilan tai puutteellisten liikenneolosuhteiden vuoksi. Tällöin on erittäin tärkeää huomioida, että kelataksin tilaus tulee tapahtua alueellisesta tilausnumerosta. Kelataksi.com haluaa tehdä näiden tärkeiden numeroiden löytämisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi.

Kelataksi.com on Aittakoodi Oy:n ylläpitämä kelataksien numerohakusivusto. Aittakoodi tarjoaa myös muita netin taksipalveluita. Näitä ovat Tilaataksi.fi, jossa voi kilpailuttaa taksit ja tilataksit sekä taksin ennakkotilauksen, sekä Taksinumerot.fi, josta voi hakea taksien numerot helposti yhdeltä sivulta. Lisäksi tilausajopuolelta löytyy Suomen suosituin tilausajosivusto Tilausajot.net sekä linjaliikenteen hintavertailusivusto Pikavuorot.fi. Palveluiden käyttö on maksutonta sekä helppoa.

Kelataksi.com sivustolla vierailee vuosittain lähes 50 000 käyttäjää hakemassa tarvitsemansa Kela-taksin numeron sekä hakemassa ohjeita kelataksin tilaukseen.